Вашата кошница е празна

Количество:
0

Общо:
0

mozaBook

mozaBook разширява вашия учебен инструментариум с разнообразни илюстрации, анимации и други възможности за презентации. Ефектно интерактивно съдържание и вградени, развиващи уменията, илюстративни и виртуални лабораторни приложения, помагат за повишаване интереса на учениците и придобиването на знания.

mozaBook - най-добрият избор

mozaBook - най-добрият избор

Просто и интуитивно

Обратната връзка с учителите се взема предвид в процеса на усъвършенстването на софтуера от 2007 г. насам. В резултат на това софтуерът е лесен и прост за употреба, функциите могат да бъдат намерени там, където потребителите ги търсят.

Социално

Тетрадките и работните листове, създадени в mozaBook, могат да бъдат споделяни в училището или на национално равнище, което позволява на учителите да имат достъп и да използват взаимно тетрадки и работни листове в час.

Многостранен

mozaBook може да отваря PDF документи, което позволява на потребителите да използват PDF файлове, като основа на своите презентации и дори да ги превърнат в електронни публикации, чрез добавяне на интерактивно съдържание от нашата библиотека само с няколко прости стъпки. По този начин потребителите могат да създават свои собствени интерактивни електронни учебници, които да използват и споделят.

Изумителен

mozaBook осигурява достъп до Медийната библиотека, която съдържа повече от 1300 интерактивни 3D сцени, стотици образователни видеоклипове и множество аудио файлове и работни листове, които помагат за повишаване интереса на учениците.

Гъвкавост

mozaBook може да се използва, както на интерактивни дъски така и на стандартни компютри. Потребителският интерфейс на mozaBook поддържа и може да се адаптира към различни размери на дисплея.

Многоезичен

mozaBook софтуера, вградените приложения, образователните видеоклипове, интерактивните 3D сцени и техните текстове са налични на много езици, броят на които непрекъснато се разширява.

В клас и вкъщи

В клас и вкъщи

Учителите могат да създават свои собствени презентации или да превърнат своите учебници в интерактивни само с няколко щраквания на мишката. Електронните учебници и презентации могат да бъдат обогатени с изображения, чертежи и интерактивни 3D сцени, както и персонализирани работни листове, създадени с вградения редактор на упражнения в mozaBook. Повече от 100 тематични приложения предоставят уникален начин за преговор и задълбочаване на придобитите знания.

Софтуерът поддържа сензорни функции, неговият потребителски интерфейс може да се адаптира към размера на дисплея и да се използва, както на интерактивни дъски, така и на лаптопи.

mozaBook е наличен в нашият онлайн магазин в няколко варианта: за ученици, учители и за обучение в клас.

Вашите електронни учебници

Ако учителите искат да използват електронен вариант на учебниците си в PDF формат, те могат да направят това в mozaBook. Софтуерът автоматично ще разпознае изображенията, включени в публикацията и ще им позволи лесно да ги увеличават с едно кликване. Учителите могат да дефинират също части от страниците да бъдат увеличени при работа в клас. Програмата може да анализира текста на публикацията и да препоръчва интерактивно съдържание, свързано с темата. Учителите могат да прегледат, приемат или изтрият тези препоръки, както и да намерят допълнително съдържание (3D сцени, образователни видеоклипове, звукови файлове, изображения) във вградената в mozaBook мдийна библиотека, както и от собствените си компютри или от интернет, без затваряне или минимизиране на mozaBook. Всички добавени елементи могат да бъдат отворени и да се използват за презентации в клас с кликване върху иконите в полетата, предоставящи интерактивното съдържание на учебниците.

3D сцени

Интегрирани приложения

В mozaBook са достъпни тематични mozaTools приложения. Наред с многобройните приложения за развитие на уменията, илюстрации и упражнения, можете да намерите виртуални лаборатории и игри за ученици от всички възрасти.

Онлайн домашна работа

Използвайки елементи от Медийната библиотека, учителите могат да създават задачи за домашно във вградения mozaBook редактор на упражнения. След което учениците могат да ги решават онлайн или в къщи.

Индивидуален уеб акаунт

Учителите могат да качват своите работни тетрадки в собствения си mozaWeb акаунт. Качените тетрадки могат да се отварят на всеки компютър, на който работи mozaBook. Промените, направени в работните тетрадки може автоматично да се записват в акаунта, така че домашните и училищните тетрадки да бъдат винаги синхронизирани.

Видео ръководство

Нови видео уроци са на разположение във вградените инструменти и игрови приложения. С помощта на тези уроци, лесно ще се запознаете с всички функции на инструментите и бързо ще се научите как да ги използвате.

Редактор на упражнения

Редактор на упражнения

Създайте ефектни задачи бързо и лесно с помощта на широк набор от шаблони (с един и повече отговори, групиране по двойки, вериги, нанасяне на карти, таблици и др). Работните листове могат да съдържат повече и различни видове задачи, както и други функции, например ограничение на времето за решение. На разположение са и вградени дизайни, което прави работните листове още по-привлекателни.

Създайте упражнения, които включват изображения, видео или аудио файлове! Можете да импортирате предварително написани въпроси автоматично от нашите 3D сцени и mozaTools, които имате възможност да редактирате или да оставите непроменени.

Създадените работни листове могат да бъдат вкарани в mozaBook публикациите или във вашата презентация, могат да бъдат дадени, като задача за домашно и изпратени на учениците, за да ги решат вкъщи чрез mozaWeb.

Инструменти и игри

Ефектни тетрадки

Изберете фонове, групирани по стил, за страниците на вашите тетрадки в mozaBook. Добавете текст, като го въведете от клавиатурата или ръкописно, рисувайте или добавете снимки, видео и 3D сцени от Медийната библиотека. Тетрадките могат да бъдат качени във вашия mozaWeb акаунт, така че да ги отваряте по-късно на всеки компютър с mozaBook. Промените, които правите във вашата тетрадка, може автоматично да се записват във вашият акаунт, така че домашните и училищните Ви работни тетрадки ще бъдат винаги синхронизирани.

Добавете впечатляващи анимации към вашите тетрадки с вградения редактор на анимации. За презентациите си можете да използвате текстове, специално направени за целта рисунки или елементи от Медийната библиотека. Анимираното съдържание може да се показва, скрива или акцентира с помощта на нашите анимационни схеми. Съдържанието на ресурсите може да се използва и без външна намеса.

Инструменти за рисуване

Инструменти за рисуване

mozaBook предлага вградени инструменти за рисуване, за да създадете илюстрации в учебниците и работните тетрадки - от обикновено подчертаване на текст до рисунки на ръка и сложни илюстрации. Интуитивният потребителски интерфейс на инструментите прави всичко лесно, дори и за малките ученици. Инструментът за създаване на диаграми на връзките, дава възможност за създаване на професионално изглеждащи концептуални карти с лекота. В допълнение, виртуалните инструменти по геометрия, като линия и пергел, могат да бъдат използвани за създаване на много точни и сложни чертежи и схеми.